profil

Profil

Hos Norparquet går funktionalitet og æstetik hånd i hånd. Vi ved, at det rette trægulv spiller en afgørende rolle for det designmæssige udtryk. Gulvet er derfor essentielt, når du gør dig overvejelser om stil og indretning i alle former for rum.

Norparquet byder dig velkommen i vores 100 kvm store showroom. Her får du indblik i historien bag vores særprægede og eksklusive trægulve. Vi er agenter for en række af Europas førende producenter af stilfulde gulve i tidens tone og importerer kvalitetsgulve fra bl.a. Holland, Schweiz, Østrig og Tyskland. Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaringer inden for gulv og indretning. Du kan lade dig inspirere eller modtage konkret vejledning og specifikke løsningsforslag. Vi hjælper med alt fra særlige ønsker til totale gulvløsninger i såvel nybyggeri som renoveringsopgaver.

Siden 1998 har Norparquet formidlet viden om kvalitetsgulve, træmaterialer og gulvtrends. Vi er kendt for vores kvalitet og kompetente løsninger til private kunder, arkitekter og gulventreprenører. Mange af råtræsleverandørerne har certifikat fra FSC eller PEFC, som dokumenterer et bæredygtigt og ansvarligt skovbrug.

Velkommen hos Norparquet.

Med venlig hilsen
Susanne Wittrup & Lars Ipsen.